Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
DITEC automata ajtó

DITEC toló automata ajtó
és üvegportál


DITEC VALOR toló automata ajtó - REX toló automat ajtó
DAS toló automata ajtó - OLLY-M toló automata ajtó

DITEC automata ajtó

Automata ajtó és üvegportál kivitelezése

Nagy forgalmú üzletek, bevásárló központok, bankok, hotelek, autószalonok, kórházak és egyéb közintézmények, valamint nagyobb cégek és irodaházak bejáratai ma már szinte elképzelhetetlenek fotocella vagy radarérzékelők által vezérelt automata ajtó vagy egy elegáns üvegportál nélkül. Egy DITEC automata ajtó és cégünk által készített üvegportál minden ilyen irányú igényt kielégít.

DITEC automata ajtó 5 év garanciával

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC cég berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon.

A DITEC automata ajtó kiforrott konstrukció, melyek a gyalogosok számára készített tolóajtó rendszerek teljes termékskáláját tudja biztosítani. Így mindig lehetséges a megfelelő automata ajtó és a megfelelő ár kiválasztása, az igényelt jellemzőktől függően. Akár nagy forgalmú, nagy ajtónyitási sebességű ( 1,6 m/s ) helyről legyen szó, akár olyan kis forgalmú helyről, mint egy otthoni vagy irodai alkalmazás. Nem jelentenek problémát a bankok vagy más fokozott védelmet igénylő helyek és védett területek sem, ahol megerősített automata ajtó és speciális biztonsági vagy golyóálló üvegek alkalmazása szükséges. A DITEC automata ajtó rendszerek mindig biztosítani tudják a megfelelő megoldást az összes gyalogosátjáró forgalom problémájára, és harmonikusan illeszkednek brámilyen üvegportál szerkezetbe.

DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtók 5 év garanciával

A DITEC automata ajtó megbízható és hű társa lesz a mindennapokban, mert a DITEC az EU szabványok, és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi berendezéseit.

 

DITEC automata ajtó = Svéd technológia 5 év a garanciával.

Mit nyújt Önnek a DITEC automata ajtó?

DITEC automata ajtó

A DITEC automata ajtó letisztult formáival, rendkívül elegáns megjelenésével, exkluzív külsőt kölcsönöz az Ön cégének, üzletének, és már a belépés előtt ámulatba ejti vevőit, ügyfeleit és vendégeit.

 

Szinte nincs is olyan igény, melynek egy DITEC automata ajtó ne tudna megfelelni. Lehet nagy forgalmú bevásárlóközpont, hotel, kórház vagy irodaház, közepes vagy kisforgalmú üzlet, iroda, orvosi rendelő vagy magánlakás, ahol az akadálymentesítés egy mozgáskorlátozottnak nyújt nélkülözhetetlen segítséget. A DITEC automata ajtó mindig megbízhatóan és biztonságosan működik.

 

DITEC automata ajtó

A speciális profil és függesztő rendszer, lehetővé teszi akár az 5 méteres szabad áthaladó nyílásszélességet is, de nem jelent problémát a 3 méteres nyílásmagasságot igénylő automata ajtó sem.

DITEC automata ajtó
DITEC automata ajtó

A DITEC automata ajtó keret és profilrendszere jól illeszthető az épületek egyéb részeihez, ami az esztétikus megjelenésen túl lehetővé teszi komplett üvegportál kialakítását is.

DITEC automata ajtó

Az operátor (automatika) erőteljes egységbe foglalt, speciális kialakítású sajtolt alumínium profilból készül. A belsejébe szerelt megerősített mozgató kocsikon csendesen és könnyedén siklanak akár a több száz kg-os ajtószárnyak is. Ezek mozgatásáról egy szinte elnyűhetetlen, nagyteljesítményű 24 V DC motor gondoskodik.

Az egész automata ajtó rendszer beépített akkumulátorokkal kerül felszerelésre, így áramkimaradás esetén is működik.

DITEC automata ajtó

Minden DITEC automata ajtó alap esetben 4+4 vagy 5+5mm-es ragasztott biztonsági üveggel kerül beépítésre, de lehetőség van 24mm-es hőszigetelt ragasztott biztonsági és 10mm-es edzett vagy akár golyóálló üvegezésre is.

DITEC automata ajtó

Az edzett üveg előnye, hogy nincs szükség az ajtószárnyakat körülvevő alumínium profilokra. Így az automata ajtó még elegánsabb és exkluzívabb látványt nyújt.

Az operátor és a keretprofilok a RAL színskála közel 200 választható színében készülnek, vagy akár faburkolattal is, az Ön igényei szerint, szinte bármilyen egyedi méretben. Így az automata ajtó tökéletesen illeszkedik a környezethez, és az Ön vállalkozásának megjelenése kiemelkedhet a hétköznapi és átlagos megoldások közül.

DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtó

Az automata ajtó lelke a mikroprocesszoros logikai egységgel ellátott intelligens vezérlés, mely irányítja és ellenőrzi az összes műveletet.

A vezérlés lehetővé teszi beléptető és tűzjelző rendszerekhez történő csatlakoztatást is. Tűz esetén az automata ajtó - a beépített akkumulátoroknak köszönhetően áramkimaradás esetén is - automatikusan kinyílik, és nyitva is marad, biztosítva a szabad menekülést.

Alap esetben az automata ajtó felé közeledőket egy mikrohullámú radar érzékeli. Az érzékelési terület mérete és formája mindig a helyi igényekhez állítható.

DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtó

Az elektromechanikus felsőzár minden alkalommal bezár, amikor az ajtó becsukódik, így biztosítva az automata ajtó zárt állapotát. Kézi erővel az automata ajtó kívülről nem nyitható.

Vészhelyzet esetén (ha nincs ANTI-PÁNIK rendszer), a belső oldalon lévő a vésznyitó kar elfordítását követően, az ajtószárnyak kézi erővel is könnyedén eltolhatók.

DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtó

Nyitvatartási időn kívül az automata ajtó padlózárral is lezárható. Ekkor a vészkioldó és az ANTI-PÁNIK rendszer nem funkcionál.

DITEC automata ajtó

 

Az áthaladók biztonságára diszkréten rejtett biztonsági fotocella és az összenyomás gátló, ODS akadályérzékelő rendszer vigyáz. Ez kiegészíthető aktív infra érzékelőkkel és nyomásérzékelő taposószőnyeggel is.

 


DITEC automata ajtó

Mechanikus és elektronikus műveleti programkapcsoló segítségével lehet beállítani a különböző működési módokat.

DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtó

Az illetéktelenek belépése elleni védelem kártyás és ujjlenyomat azonosító beléptető rendszerrel, kódkapacsolóval és kulcsos kapcsolóval is megvalósítható.

 

A vezérlő elektronika tökéletesen együttműködik bármilyen típusú beléptető rendszerrel.

DITEC automata ajtó

A VALOR típusú automata ajtó kimondottan nagy forgalmú helyekre lett tervezve, nagyméretű és nagy súlyú ajtószárnyakhoz, rendkívül intenzív, folyamatos igénybevételre. Maximális nyitási sebessége 1,6 méter / másodperc.


Lehet egy és két mozgószárnyas kivitelben, akár ANTI-PÁNIK rendszerrel vagy íves ajtószárnyakkal, ill. kettő és négy mozgószárnyas teleszkópos kivitelben is.

DITEC automata ajtó


A REX és a DAS típusú automata ajtó nagy és átlagos forgalmú helyekre lett tervezve, közepes méretű és súlyú ajtószárnyakhoz, intenzív, folyamatos igénybevételre.
Maximális nyitási sebessége: 1 és 1,2 méter / másodperc.

 

Lehet egy és két mozgószárnyas kivitelben.

DITEC automata ajtó


Az OLLY típusú automatikus ajtó otthoni és kisirodai használatra lett tervezve, közepes méretű és könnyebb súlyú ajtószárnyakhoz, közepes igénybevételre. Maximális nyitási sebessége 0,4 méter / másodperc.

 

Lehet egy és két mozgószárnyas kivitelben is.

DITEC automata ajtó

Az automata ajtó kialakítására többféle lehetőség van, így szinte nem is létezik olyan igény, melyet egy DITEC automata ajtóval ne lehetne megoldani. Az alábbi képek csak néhány lehetőséget mutatnak.

DITEC automata ajtó

1 mozgó
ajtószárny
1 fix és 1 mozgó
ajtószárny
2 mozgó
ajtószárny
2 fix és 2 mozgó
ajtószárny

DITEC automata ajtó
DITEC automata ajtó

A teleszkópos automata ajtó elsősorban olyan helyeken nyújt megoldást, ahol nincs elegendő szabad hely, egy hagyományos automata ajtó mozgó szárnyának.

DITEC automata ajtó

2 mozgó
ajtószárny
1 fix és 2 mozgó
ajtószárny
2 + 2 mozgó
ajtószárny
2 fix és 2 + 2 mozgó
ajtószárny

DITEC automata ajtó
DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtó
DITEC automata ajtó
DITEC automata ajtó

Biztonság és megbízhatóság mindenek előtt!
Ez a DITEC automata ajtóknál a legfontosabb szempont.

Gyakran merül fel igényként, hogy automata ajtó kerüljön olyan helyre is, ami az épület menekülési útvonalába tartozik. Azaz pl. tűz, természeti csapás vagy egyéb vészhelyzet esetén, az automata ajtón keresztül lehet az épületet elhagyni. Ezekre az esetekre fejlesztette ki a DITEC az ANTI-PÁNIK rendszert. Ez a technológia lehetővé teszi csukott ajtószárny esetén is a menekülést, mivel egy belülről kifelé történő határozott lökés hatására az ajtószárnyak lengőszárnyas ajtók módjára kinyílnak, biztosítva ezzel az épület szabad elhagyását. Az ANTI-PÁNIK rendszer lehetővé teszi az 1 és 2 mozgó ajtószárnyas automata ajtó a mozgó és a fix ajtószárnyának nyitását is.

A DITEC ANTI-PÁNIK rendszerrel ellátott automata ajtó minden olyan helyzetben és vészkijáratokon alkalmazható, ahol a Tűzoltóság, vagy más szakhatóság előírása alapján, az automata ajtón keresztül biztosítani kell a menekülési útvonalat.

A DITEC automata ajtó rendelkezik a szabványok által előírt TÜV minősítéssel is.

DITEC automata ajtó

Az operátorral ellentétes irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 1 fix és 1 mozgó ajtószárny esetében.

 

Az operátorral ellentétes irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 2 mozgó ajtószárny esetében.

 

Az operátorral ellentétes irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 2 fix és 2 mozgó ajtószárny esetében.


DITEC automata ajtó

Az operátor irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 1 mozgó ajtószárny esetében.

 

Az operátor irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 2 mozgó ajtószárny esetében.

 

Az operátor irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 2 fix és 2 mozgó ajtószárny esetében.


DITEC automata ajtó

Az operátorral ellentétes irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 1 fix és 1 mozgó ajtószárny esetében, melyben a fix ajtószárny is nyílik.

 

Az operátorral ellentétes irányban nyíló ANTI-PÁNIK rendszer 2 fix és 2 mozgó ajtószárny esetében, melyben a fix ajtószárnyak is nyílnak.


2 fix és 2 mozgó ajtószárnyas automata ajtó, AST típusú ANTI-PÁNIK rendszerrel zárt helyzetben.

DITEC automata ajtó


2 fix és 2 mozgó ajtószárnyas automata ajtó, AST típusú ANTI-PÁNIK rendszerrel nyitás közben.

DITEC automata ajtó


2 fix és 2 mozgó ajtószárnyas automata ajtó, AST típusú ANTI-PÁNIK rendszerrel vészhelyzetben.

DITEC automata ajtó


DITEC automata ajtó

2 mozgó ajtószárnyas automata ajtó, ASME típusú ANTI-PÁNIK rendszerrel zárt helyzetben.


DITEC automata ajtó

2 mozgó ajtószárnyas automata ajtó, ASME típusú ANTI-PÁNIK rendszerrel vészhelyzetben.

Egyre nagyobb az érdeklődés a hajlított, íves formájú ajtó iránt. Eddigi tapasztalatok szerint ez az ajtótípus mozgatta meg legjobban a tervezők fantáziáját.

DITEC automata ajtó
DITEC automata ajtó

Más típusú rendszerektől eltérően ez az automata ajtó sokkal nagyobb szabad áthaladást biztosít.

 

A belső építészek és a tervezők nagy örömére ez a típus, tetszés szerinti sugárral és ívhosszal rendelhető. Így könnyedén beilleszthető bármilyen környezetbe.

DITEC automata ajtó

DITEC automata ajtó
DITEC automata ajtó

Az alábbi táblázat a DITEC automata ajtók legfontosabb műszaki adatait mutatja.

DITEC automata ajtó

Minden DITEC automata nyitó rendelkezik a CE megfelelőségi jelöléssel, úgy tervezték és szerelték őket, hogy megfelelnek a biztonsági követelményeknek, a gépekről szóló (2006/42/EC) irányelvnek, az Elektromágneses Összeférhetőség Irányelvnek (2004/108/EC) és az Alacsony Feszültségű Irányelvnek (2006/95/EC) és más irányelveknek, törvényeknek, a speciális termékekre és helyzetekre vonatkozó szabványoknak.

A DITEC Entrematic állandóan bővíti a termékskálát és a már meglévőtermékeit folyamatosan tökéletesíti, ennél fogva fenntartja a jogot, hogy változtassa és fejlessze a termékeit.

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.


Cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik automata ajtó és ajtónyitó telepítése területén

>>> Tekintse meg automata ajtó referenciáinkat <<<


DITEC automata ajtók és tolóajtók - Dunaharaszti.


DITEC az automata ajtó specialista

Toló automata ajtó - DITEC szárnyas ajtónyitó - Üvegportál rendszerek
Automata ajtó és üvegportál kivitelezése, mozgáskorlátozottaknak akadálymentesítés


További kiemelt termékeink:

Toló kapunyitó - Szárnyas kapunyitó - Garázs kapunyitó - Ipari kapunyitó
Hőszigetelt garázskapu - Szekcionált garázskapu - Automata garázskapu
Karos sorompó - Ipari sorompó - Automata sorompó
Hőszigetelt ipari kapu - Automata ipari kapu - Gyorsműködésű ipari kapu
Szaktanácsadás, felmérés, beépítés, automatizálás.

Ne feledkezzen meg otthona és vállalkozása védelméről sem: BIZTONSÁGTECHNIKA

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat