Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

DITEC szárnyas automata ajtó, ajtónyitó és üvegportál

DITEC SPRINT és DAB szárnyas automata ajtó
és szárnyas ajtónyitó automatikák

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Nagy forgalmú üzletek, hotelek, autószalonok, bevásárló központok, bankok, kórházak és egyéb közintézmények, valamint nagyobb irodaházak és cégek bejáratai ma már szinte elképzelhetetlenek fotocella vagy radarérzékelők által vezérelt automata ajtók nélkül.

A DITEC szárnyas ajtónyitó automatikái és automata ajtó rendszerei minden ilyen irányú igénynek megfelelnek.

Gyors és egyszerű lesz az áthaladás, segíti a mozgáskorlátozottak áthaladását, megőrzi az épület hőmérsékletét, beléptető rendszerrel összekötve pedig szabályozhatók és ellenőrzhetők a ki, és belépések.

DITEC szárnyas ajtónyitó

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC cég berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon.
Szárnyas ajtónyitó automatikái kiforrott konstrukciók, melyekkel a gyalogosok számára készített nyílóajtók széles skáláját lehet automatizálni. így kiválasztható az ajtó méretéhez, súlyához és az igénybevételhez legjobban megfelelő szárnyas ajtónyitó automatika. Legyen szó akár nagy forgalmú, nagy ajtónyitási sebességű helyről, vagy olyan kis forgalmú helyről, mint egy otthoni vagy irodai alkalmazás.

 

Nem jelentenek problémát a bankok vagy más fokozott védelmet igénylő helyek és védett területek sem, ahol nagy súlyú biztonsági ajtók, speciális elektromos zárak, vagy beléptető rendszerek alkalmazása szükséges.
A DITEC ajtónyitó automatikák mindig biztosítani tudják a megfelelő megoldást az összes gyalogosátjáró forgalommal kapcsolatos problémára.


A DITEC ajtónyitó automatikák megbízható és hű társai lesz a mindennapokban, mert a DITEC, az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi berendezéseit.

 

Így hát nem véletlen, hogy minden DITEC ajtónyitó automatikára és automata ajtóra 5 év a garancia.

 

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó 5 év garanciával

Mit nyújt Önnek a DITEC ajtónyitó és automata ajtó?

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

A SPRINT ajtónyitó...

Intenzív igénybevételre lett tervezve, ez a kisméretű és kompakt ajtónyitó. Egy és kétszárnyú szárnyas ajtó mozgatására alkalmazható maximum 100kg-os, vagy 1,2 méter széles ajtószárnyakhoz.

 


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

A DAB ajtónyitó...

Rendkívül intenzív igénybevételre lett tervezve, masszív, strapabíró motorral és hajtóművel. Egy és kétszárnyú szárnyas ajtó mozgatásásra alkalmazható maximum 300kg-os, vagy 1,6 méter széles ajtószárnyakhoz.

 

 

...és amiben megegyeznek.

Elegáns, letisztult formáikkal, könnyedén illeszthetők szinte bármilyen környezetbe. éppúgy jól mutatnak egy ódon hangulatú faajtón, mint egy modern alumínium ajtón.

 

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Műemlék és más hasonló jellegű épületeknél, az épület homlokzati stílusának megőrzése érdekében, a legideálisabb megoldás az ajtó automatizálására. A belülről elhelyezett automatika nem bontja meg az épület külső jellegét.

 

Szinte nincs is olyan ajtó, melyet egy DITEC ajtónyitó automatikával, ne lehetne mozgásba hozni. Legyen a hely nagy forgalmú bevásárlóközpont, bank, közintézmény, hotel, irodaház vagy kórház, kisforgalmú üzlet, iroda, orvosi rendelő vagy egy magánlakás, a DITEC ajtónyitó automatikák mindig megállják a helyüket.


A DITEC automata ajtó és szárnyas ajtónyitó automatika speciális kialakítása, beépített intelligens vezérlése lehetővé teszi, olyan helyeken történő alkalmazását is, ahol mozgáskorlátozottnak nyújt nélkülözhetetlen segítséget az akadálymentesítés.

 

 

A DITEC automata ajtó és ajtónyitó automatika a 12 és 24 voltos technológiának, valamint a beépített akkumulátoroknak köszönhetően mindig megbízhatóan és biztonságosan működnek.  

 

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Az áthaladók biztonságáról alap esetben a vezérlés gondoskodik, mely az enkóderes meghajtáson keresztül, az ajtószárny helyzetét és mozgását, annak minden fázisában ellenőrzi és szabályozza. Az ajtószárny akadályba ütközésekor ODS akadályérzékelő funkció, az ajtót azonnal megállítja, és ellentétes irányba mozgatja. így nem fordulhat elő, hogy egy DITEC automata ajtó vagy szárnyas ajtónyitó automatika bárkit odacsukjon.

 

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Kiválóan helytállnak még a vendéglátó iparban is, ahol a gyors nyitás és zárás, valamint a szinte folyamatos működés elengedhetetlen feltétel.

 

A DITEC automata ajtó és szárnyas ajtónyitó automatika egy és kétszárnyú ajtókon egyaránt alkalmazható.

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Az áthaladók biztonsága tovább fokozható biztonsági fotocellákkal, és aktív infra érzékelőkkel is. Ez utóbbiak az ajtószárnyak mozgási tartományában is tökéletes védelmet biztosítanak rácsukódás ellen.

 

 


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

A DITEC szárnyas ajtónyitó automatika szerelhető az ajtónyitás felőli oldalra csúszó karral, és az ellentétes oldalra is, tagolt karral.


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Az ajtónyitó automatika alap esetben mikrohullámú radarral kerülnek felszerelésre, de beléptető rendszerről, kulcsos kapcsolóról, nyomógombról, kódkapcsolóról, nyomásérzékelő taposószőnyegről és távirányítással is vezérelhetők.


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó


A szárnyas ajtónyitó automatika alapja a sajtolt alumínium profilból készült alváz. Ezen helyezkedik el az intenzíven terhelhető és rendkívül csendes motor. A motor az ajtószárnyakat lágyan indítja és állítja meg, elkerülve ezzel a hangos ajtócsapódást. Az enkóderes meghajtás szinte hangtalanul biztosítja az erőátvitelt.

 

Az ajtónyitó automatika intelligens vezérlése a teljes ellenőrzés alatt biztosítja a behatolás elleni védelmet, együttműködik a beléptető rendszerrel, kezeli a csatlakozatott eszközöket, és felügyeli áthaladók biztonságát. A beépített szünetmentesítő akkumulátorok, az igénybevételtől függően akár órákig is képesek biztosítani a zavartalan működést.

 

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Biztonság és megbízhatóság mindenek előtt!

 

 

Az intelligens vezérlés lehetővé teszi tűzjelző rendszerekhez történő csatlakoztatást is. Tűz esetén az automata ajtó – a beépített akkumulátoroknak köszönhetően áramkimaradás esetén is – automatikusan kinyílik, és nyitva is marad, biztosítva a szabad menekülést.


Hosszabb áramkimaradás, vagy vészhelyzet esetén az ajtószárnyak kézi erővel is könnyedén nyithatók és zárhatók (ekkor az elektromos zárat, ha van, ki kell kapcsolni). Az ajtónyitó motor ellenállása nem nagyobb, mint egy hidraulikus ajtóbehúzóé.


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Mechanikus és elektronikus műveleti programkapcsoló segítségével lehet beállítani a különböző működési módokat.

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Az illetéktelenek belépése elleni védelem kártyás, kódos és ujjlenyomat azonosító beléptető rendszerrel is megvalósítható. Az ajtónyitó vezérlő elektronika tökéletesen együttműködik bármilyen típusú beléptető rendszerrel.


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Az alábbi táblázat a DITEC ajtónyitó automatikák legfontosabb műszaki adatait mutatja.


DITEC szárnyas automata ajtó és ajtónyitó

Minden DITEC ajtónyitó automatika rendelkezik a CE megfelelőségi jelöléssel, úgy tervezték és szerelték őket, hogy megfelelnek a biztonsági követelményeknek, a gépekről szóló (2006/42/EC) irányelvnek, az Elektromágneses Összeférhetőség Irányelvnek (2004/108/EC) és az Alacsony Feszültségű Irányelvnek (2006/95/EC) és más irányelveknek, törvényeknek, a speciális termékekre és helyzetekre vonatkozó szabványoknak.

A DITEC Entrematic állandóan bővíti a termékskálát és a már meglévő termékeit folyamatosan tökéletesíti, ennél fogva fenntartja a jogot, hogy változtassa és fejlessze a termékeit.

Dőljön hátra és élvezze a DITEC, Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége által nyújtott kényelmet és biztonságot.


Cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik automata ajtó és ajtónyitó telepítése területén

>>> Tekintse meg szárnyas ajtónyitó referenciáinkat <<<


DITEC automata ajtó és ajtónyitó 5 év garanciával

Válasszon automata ajtójához kártyás vagy ujjlenyomat azonosító beléptető rendszert, és tekintse meg automata tolóajtóinkat is.

DITEC az automata ajtó specialista

Szárnyas automata ajtó - DITEC szárnyas ajtónyitó - Üvegportál
Mozgáskorlátozottaknak akadálymentesítés


További kiemelt termékeink:

Toló kapunyitó - Szárnyas kapunyitó - Garázs kapunyitó - Ipari kapunyitó
Hőszigetelt garázskapu - Szekcionált garázskapu - Automata garázskapu
Karos sorompó - Ipari sorompó - Automata sorompó
Hőszigetelt ipari kapu - Automata ipari kapu - Gyorsműködésű ipari kapu
Szaktanácsadás, felmérés, beépítés, automatizálás.

Ne feledkezzen meg otthona és vállalkozása védelméről sem: BIZTONSÁGTECHNIKA

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat