Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Automata ajtó referencia - Conrad Electronic

Conrad Szaküzlet - 1067 Budapest, Teréz krt. 23. DITEC REX automata ajtó, két fix + 2 mozgószárnyas kivitelben, egyedi kék festéssel.

Az 1923-ban alapított CONRAD ELECTRONIC, Európa legnagyobb elektronikai és technikai áruküldő szolgálata. 1977-ben már több mint 1000 csomagot kézbesít naponta. 500 oldalas katalógusukban, 30.000 termék közül lehetett választani. 1994-ben nyitottak a hazai piacon, és az eltelt évek alatt meghatározó szereplői lettek. Jelenleg 17 országban, mintegy 700.000 termék szerepel a palettájukon. Számítástechnika és irodatechnika, multimédia, audio és videotechnika, hobby eszközök, házunkban és kertünkben hasznos dolgok, szerszámok, építőelemek, energiát adó rendszerek és járműelektronika a fő profil.

Automata ajtó referencia - Conrad Szaküzlet

Budapesten a Teréz krt. 23 szám alatti CONRAD ELECTRONIC üzletben a legszélesebb hazai elektronikai kínálat található. Itt a profiktól kezdve az amatőrökig, a barkácsolás szerelmeseinek táboráig mindenki megtalálhatja a számára érdekes elektronikai és technikai termékeket.

DITEC automata ajtó a Conrad Electronic szaküzletében

2013 nyarán döntött úgy a cégvezetés, hogy a megnövekedett forgalom szükségessé teszi az üzlet bejáratának a korszerűsítését is. Ez a bejáriai ajtó cseréjével oldható meg. A megbízást számos ajánlattevő közül az Alarm & Automatic System Kft nyerte el.

A felszerelésre került DITEC automata ajtó maximálisan megfelel a Megrendelő igényeinek. Könnyedén teljesíti a napi sok száz nyitást és zárást. Teszi mindezt halkan, gyorsan és biztonságosan. Egyedi kék színével harmonikusan illeszkedik a CONRAD ELECTRONIC színvilágához. A felszerelt automata ajtó hőszigetelt edzett üvegezéssel készült. Így nem csak az energiaköltségeket csökkenti, de az edzett üvegezés a vagyonvédelmet is fokozza.

Ez a vagyonvédelmi funkció 2db MABISZ minősített padlózárral is ki van egészítve. Az automata ajtó biztonságos használatát a véletlen rácsukódást megakadályozó biztonsági fotocellák teszik lehetővé.

Alarm & Automatic System Kft az automata ajtó specialista

Következő automata ajtó referencia: Groupama Garancia Biztosító >>>

Vissza a listához: Automata ajtó referenciák >>>
 

Alarm & Automatic System Kft az automata ajtók szakértője - DITEC automata ajtók országszerte

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

DITEC automata ajtó - Toló automata ajtó - Szárnyas ajtónyitó - Fotocellás ajtó - ANTI-PÁNIK rendszer
Akadálymentesítés - Kórházi ajtó - Automata ajtó

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat